LARP

Ergens in 2006 ben ik de wereld van LARP ingetrokken. Als speler en als monster. Maar ook als fotograaf. Het is soms alsof je een film binnen stapt en op die manier probeer ik het vaak ook te vangen.

LARP fotobeleid

Fotograferen op een LARP doe ik als ik er zelf aan het spelen ben. Gevraagd ben door de organisatie of omdat ik de organisatie gevraagd heb of ik mag komen. Dit betekent een aantal dingen voor het gebruik van deze foto’s.

  • Zodra ik de foto’s heb verwerkt zet ik deze in een galerij op deze site. De eerste periode zal dit afgeschermd zijn met een wachtwoord welke ik communiceer binnen kanalen rondom die LARP. (Denk aan Discord servers).
  • Dit geeft deelnemers de kans om foto’s aan te wijzen die ze liever niet online zien. Tijdens deze periode is het dan ook niet de bedoeling als de foto’s verder gedeeld worden.
  • Wil je een foto liever offline; laat het me weten aaaand it’s gone. Ongeacht de reden. (Het staat je vrij de foto wel te downloaden voor eigen gebruik.)
  • Wil je een foto delen? Zodra het wachtwoord van de pagina eraf is mag dit. Gebruik de foto met het logo erop en een eventuele tag naar mijn socials (zie onderaan de pagina).
  • Denk aan je medespelers! Niet iedereen wil op Facebook of Instagram te zien zijn. Wil je een foto delen waar ook anderen opstaan; check dan of ze er ok√© mee zijn.
  • Wanneer ik zelf foto’s op Instagram of Facebook plaats stem ik dit van te voren af. Mocht je hier op voorhand al bezwaar tegen hebben; neem contact met me op.
  • Memes maken van mijn foto’s; mag. Maar laat mij dit van tevoren weten. Ook hier; houdt rekening met de personen op de foto.

Voor organisaties; over het gebruiken van foto’s voor promotie van een event maak ik graag afspraken. Neem contact met me op en we vinden ongetwijfeld een oplossing.