About

Wie is I.c.e Motion?

Fotograaf. LARPer. Metalhead. Geek. UX designer. Vader. Ik heb meerdere gezichten en rollen. Maar I.c.e Motion is mijn creatieve uitlaatklep. Vooral via fotografie, maar ook door te tekenen. Ik heb een fascinatie voor duistere thema’s, maar raak door veel dingen ge├»nspireerd zoals de natuur om mij heen en hoe mijn kinderen de wereld om hen heen ontdekken.

Make people awesome!

Een van mijn belangrijkste drijfveren is het awesome maken van mensen. Of dit nu is via fotografie of in mijn werk als UX designer. Het is mijn doel om de mensen die ik fotografeer zo goed mogelijk in de spotlight te zetten.

Er is voor mij geen mooier compliment dan een van mijn foto’s terug te zien als iemands profielfoto of dat ik soms zelfs jaren na het maken van een foto nog te horen krijg hoe blij ze zijn met een foto. En daar doe ik het voor.

Every voice matters

Iedereen is welkom voor mijn camera. Helaas weet ik maar al te goed hoe het voelt om buitengesloten te worden vanuit mijn verleden. En juist dat motiveert mij om te streven naar meer inclusiviteit en diversiteit. Bij mij ben je welkom; ongeacht je huidskleur, lichaamsbouw, geloof of seksuele geaardheid. Ik wil ook enkele projecten op gaan zetten met thema’s als bodypositivity, lhbtiq en toegankelijkheid. Want als ik iets mee wil geven aan mijn kinderen en de rest van de wereld is dat iedereen een gelijkwaardige behandeling verdient.